Dugogodišnje iskustvo u oblasti web dizajna bilo je osnova za stavranje energičnong WEB tima, koga čine efikasni i stručnih ljudi. Našim nesebičnim zalaganjem nastojimo da globalnu svetsku internet mrežu učinimo zanimljivom, privlačnom, jednostavnom i što  je najbitnije korisnom! U tome uspevamo u zajeničkom i timskom radu. Iza nas su na stotine rezličitih projekata od programiranja, do najsloženijih zahteva klijenata u obalsti web dizajna, preko logo dizajna i sl. Iz želje da upotpunimo ponudu razvili smo usluge kako registracije internacionalnih domana, tako i registracije nacionalnih .RS domena, a da ponuda bude kompletana za naše saradnike u ponudi imamo i HOSTING pakete prilagodjene vašim potrebama. Serveri su pouzdani brzi i u 24/7 stoje na raspolaganju Vama i Vašim potrebama.
 
Osnovni pokretač i ujedinjenje svih energija je:
 
 
 
 
Novica Krezic
 
 
NOVICA KREZIĆ, po struci ekonomista, u oblasti web dizajna preko 10 godina, iza sebe ima dosta realizovanih projekata. Osnovna pokretačka snaga, jenom rečju zamajac u celoj ovoj priči. Energičan, tačan i brz. Često online, dostupan i spreman za razne projekte.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vesna Krezic
 
 
 
Vesna KREZIĆ, marteting saradnik.  Da bi kvalitetan i dobar proizvod prodali u današnjem svetu ništa se nemože bez reklame. Ne reklamiraju se samo oni koji nemogu svoj proizvod da prodaju, nego i oni koji imaju kvalitetne proizvode i usluge. Ne reklamirati se zanči isto kao i sedeti u marčnom podrumu i namigivati devojci preko puta! Vi naime znate da radite pravu stvar ali to nezna niko osim Vas. Poznavajući sve ovo, primenom svremenih metoda reklamiranja, oglasavanja naši proizvodi nalaze siguran plasman do krajnjih zadovoljnih klijenata, koji su na kraju najbolja direktna reklama našem proizvodu! Jer naveči broj novih klijenata do nas dolazi upravo putem  lične preporuke.
 
 
 
Zoran Vuk Vasiljevic
 
 
Zoran Vuk Vasiljević vredan i odgovoran, a što je najbitnije tačan u rokovima! Precizan i u crtnju, što logo dizajnu, a i samom web dizajnu daje nestvarnu jedinstvenost! Programer i ujedno karate majstor! Doprineće da Vaša zamisao postane precizna i tačna kao i svaki odmeren karate pokret.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Neske Bez Greske
 
 
Neške Bez Greške umetničko i prepoznatljvo ime Nenada Rankića. Čoveka koji se u proteklim godinama dosta pokazao i dokazao kako u oblasti profesionalne fotografije tako i u oblasti video produkcije. Čovek je leteći, leti sa dronovima od Srbije preko Praiza, Kipra, Beča pa sve u kurg. Jednom rečju - AUDIO-VIDEO multimedija, i eto opet se nemože opisati u jednoj reči!
 
 
 
 
 
 
 
 

Milinko Ilic

 

Milinko Ilić, upornost i istrajnost su osnovne odlike ovog našeg zaslušnog člana web tima. Pored web dizajna uspešno i sa savremenom opremom odličan je fotograf. Koliki je zaljubljenik i koliko voli da se igra sa fotografijom najviše pokazuje ova lična fotografija. U mogućnosti je da njegov objektiv vidi i nešto što drugi ne vide, čime sebe svrstava u rang neverovatnih. Dobar poznavalac SEO optimizacije sajtova! Elektroničar po struci i kako on sam kaže: ,,SVAŠTA NEŠTO,,.
 
 
 
 
 
 
 
Mali samo, ali odabran tim - TIM SAMOSTALNIH UMETNIKA, stojimo Vam na raspolaganju, ne oklevajte kontaktirajte nas web tim!
 
© 2007-2017 novica.info All Rights Reserved.

Design by Novica.info